Om Os

Historie om Le Grill  i Danmark, der åbnede i  slutning af 1970’erne i Holte af den franske kok Henri.

Daværende ejeren af Le Grill, Henri, var en passioneret kok, der elskede at eksperimentere med forskellige smagskombinationer og råvarer. Han besluttede sig for at åbne Le Grill i holte i  slutning af 1970’erne, da han så et behov for en ny type spisested i området, der kunne tilbyde friske og velsmagende grillretter.

Lars lagde vægt på kvaliteten af de råvarer, han brugte, og bestilte frisk hakket oksekød fra en lokal slagter. Han krydrede kødet med en blanding af forskellige krydderier og grillede det til perfektion på en stor grill, som han selv havde bygget.

Grillbaren blev hurtigt populær i området, og Henri’ velsmagende grillretter trak mange gæster. Mange af dem blev glade stamkunder, der kom igen og igen for at nyde Henri’ lækre mad retter.

Efter nogle år med succes, besluttede Henri sig for at udvide sit koncept og tilføje pizza til menuen.

Han var en af de første i Danmark, der tilbød friskbagte pizzaer med forskellige lækre fyldninger.

Henri brugte de samme høje kvalitetsråvarer til sine pizzaer, som han gjorde til hans grillretter, og eksperimenterede med forskellige smagskombinationer og fyldninger. Hans pizzaer blev en stor succes, og hans grillbar blev kendt for både sine lækre grillretter og pizzaer.

Gæsterne kom fra nær og fjern for at smage på Henri’ lækre mad, og hans grillbar fortsatte med at vokse og blomstre. Henri udvidede sin grillbar og tilføjede flere siddepladser, så endnu flere gæster kunne nyde hans mad.

Takket være hans passion for madlavning og hans vilje til at eksperimentere med nye smagskombinationer blev Henri’ grillbar en stor succes, og han fortsatte med at tilfredsstille sine gæster med sin lækre mad i mange år fremover.

 

idag 2023 står Le Grill stadig på foden med kærlighed og passion 🙂